Barcelona

Barcelona er populært, og det er med god grund. Byen har spændende mad, unik historisk arkitektur, skønt vejr, smukke strande og uden tvivl det bedste natteliv i Europa.

Først skal du jo have købt en flybillet til Barcelona. Vi anbefaler rejsepriser.dk, som har billige flybilletter til Barcelona.

Du kan nemt bruge en uge i Barcelona, men vi anbefaler, at du som minimum har 4-5 dage der. Skal du ud og se på nattelivet, skal du jo nok også bruge et par dage til at komme ovenpå.

Hvornår skal du så besøge Barcelona?

Sommeren er det mest populære tidspunkt, og hvor der er flest gæster. Du kan med fordel besøge Barcelona enten sent forår eller tidligt efterår, hvor det stadig er skønt strandvejr og knap så mange mennesker og også billigere priser generelt.

 

Nattelivet er populært i Barcelona. Det starter ikke før efter 10, og du vil se folk spise i restauranter lige indtil midnat og så gå ud derefter. Er nattelivet ikke noget for dig, så har Barcelona masser af andet at byde på.

 

Barcelona er en smuk by og har masser af spændende arkitektur og historie. Det er en opøvelse blot at gå rundt i byen. Besøg også nogle af Barcelonas spændende museer. Nogle museer har fri adgang søndage fra 15-20. Tjek det ud online, inden du tager af sted.

 

Når du skal over længere afstande, kan du tage Metroen. Ellers indbyder byen meget til at gå fra sted til sted, da der er så meget at se.

 

Strandende i Barcelona er skønne og er kåret som et af de bedste steder i Europa. Den mest populære strand hedder Platja Barcelona at Vila Olimpica. Pas på dine ting på stranden, da der desværre er meget tyveri.

 

God tur til Barcelona!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *