Dit talerør på nettet

Siden fremkomsten af steder som Facebook er det blevet mere og mere almindeligt, at mennesker, der før levede i ret stor anonymitet, nu er ganske tydelige i billedet. De har meninger, de ytrer dem – og de engagerer sig ofte i diskussioner. Nogle er bestemt ikke særligt rare, men de fleste har faktisk noget at byde på. Med tiden har flere også indset, at Facebook er en stærkt politisk styret virksomhed, der har en utvetydig hældning mod det yderste venstre. Derfor er der desværre censur, der ikke burde være der.

Lav din egen hjemmeside!

Alternativet til at ytre sig på Facebook er at lave sin egen hjemmeside. Der er det kun én selv, der styrer slagets gang, og så længe det sker indenfor rammerne af gældende lovgivning, kommer der ikke en islamist-forherligende Mark Zuckerberg og sletter indlæg. Og det er faktisk mådeligt nemt nu om dage at lave sin egen hjemmeside, der kan forsynes med alle mulige funktioner.

Kan man lave en gratis hjemmeside?

Ja – i teorien i hvert fald. Flere af de såkaldte gratis hjemmesider er dog underlagt samme problem som det at publicere på Facebook for eksempel: Man ejer ikke selv sin platform, og man er derfor underlagt de betingelser, som ejerne bag hjemmesiden sætter. Men man kan næsten lave en gratis hjemmeside med WordPress.

Det eneste, der så skal betales for, er hostingen – altså det såkaldte webhotel. Og her er der yderst billige og særdeles gode muligheder i Danmark. For eksempel webhotellet Unoeuro, der faktisk kun koster en euro om måneden. Det er helt perfekt til WordPress . Man skal selvfølgelig købe et domæne også – http://www.webdesigner.dk/koeb-domaene/ – men det er jo småpenge!

Hvis du vil publicere dine tanker, ideer og syn på verden på nettet uden at være underlagt andet end gældende lovgivning og almindelig god moral: Lav din egen hjemmeside med WordPress – så er det dig, der er både redaktør, ejer og censor!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *