Dress up med jeans

Selv om du har jeans på, kan du sagtens se ud som om, du er klar til den røde løber. Det handler om at have et par lækre jeans og noget lækkert tilbehør – og få sat det rigtigt sammen. Så hvordan gør du så det?

Du skal starte med et par lækre jeans. De kan have alle farver. Og også demin farvet selvfølgelig. De kan være hullede eller mere klassiske. Der findes også både skinny jeans og boot cut jeans, boyfriend jeans og meget andet. Jeg har lige nu selv kig på et par smarte sorte jeans fra Bessie. De er klassiske og samtidig lidt rå med smarte lynlåsdetaljer.

Hvis du er plussize, kan du faktisk også finde lækre jeans og andet tøj!

De har en høj talte, som giver et godt look til mere korte toppe. De er smalle ved foden, og det er et flot look til for eksempel sko med hæle eller høje damestøvler. Rieker har en lang damestøvle, som er meget lækker. Tilbage til de jeans jeg har kig på lige nu fra Bessie. De er perfekte som basis jeans, og sådan nogen har du brug for i dit skab. Det gør det så meget nemmere at lave flotte outfits, når du har det rigtige tilbehør.

Hvordan dresser du så dine jeans op?

Sæt jeans sammen med en flot jakke med lækre detaljer.
Bær skinny jeans sammen med damestøvler, der går over knæet for eksempel.
Sæt et par flotte høje hæle sammen med dine jeans. Rul bukserne op, så man rigtig kan se dine flotte stiletter. Måske har du en længere top på med en kort jakke og en fræk hat.
Find et flot blondebluse, og sæt den sammen med et par klassiske jeans.
Find et flot halslæde, der er mere chunky – eller hvad med at have 3 forskellige på, der passer sammen i materiale i forskellig længde. Sæt det sammen med en neutral top og en jakke.
Gå efter herrelooket med en herreskjorte og en jakke med revers. Sæt det sammen med et par sorte høje hæle for at gøre det feminint – en god kontrast, der altid er et hit.
Lav et lækkert look med en strik bluse og måske en strik cardigan. Bær et tørklæde, der matcher, i halsen og match det med et flot bælte.
Sæt en sequin top sammen med et par jeans. Hvis du vil tone looket lidt ned, kan du sætte det sammen med en blazer, så det bliver mere klassisk.
Find et par jeans i en fræk farve, og find en matchende top.
Gå efter forretningslooket, og sæt det sammen med en blazer og et flot silketørklæde.
Hvis du har en lækker og speciel taske, så dress efter at dit outfit matcher tasken.
Match et par hvide jeans med en cremefarvet top og jakke. Looket her ser meget eksklusivt ud. Brug guld tilbehør. Det matcher flot.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *