El-cigaretter er blevet et hit

Efter de nye rygelove er trådt i kraft og rygning er blevet forbudt på de fleste offentlige steder, som lufthavne, kommunale bygninger og sågar barer, så kan man godt forstå, at el-cigaretter er blevet et hit.

El-cigaretter er blevet et kæmpe hit eftersom de ikke skader andre end rygeren selv og de bidrager ikke til passiv rygning, som almindelige cigaretter gør. El-cigaretter giver ingen røg, men en damp, som kan have en masse forskellige gode dufte i forhold til den almindelige cigaret som giver en røg, som de fleste finder meget ubehagelig. El-cigaretter findes efterhånden i et meget stort udvalg, med forskellige størrelse, udseende etc., som man eksempelvis kan se her hos smartsmooke.dk.

El-cigaretter er elektriske damp cigaretter lavet af metal, som består af et genopladeligt batteri, en lille beholder der indeholder 98% vand og ca. 2% smagsstoffer, polypropylen og alt efter hvor man køber dem, nikotin. Rygevæsken opvarmes inde i cigaretten, som så omdanner væsken til en damp, der har en tobakssmag der kan have alverdens smage, nogle kan lide det med frugtsmag og andre køber det med cappucino smag, du kan få næsten lige den smag du vil have. At el-cigaretter ikke skal tændes med en lighter eller andet ild, gør det meget lettere for rygerne, idet de ikke skal tænke på at have en ligther på sig altid for at kunne ryge, med en el-cigaret skal du blot tænde på knappen og suge for at få den samme nydelse, som ved en almindelig optændt cigaret.

Der er ikke noget at sige til, at el-cigaretter er blevet et hit, når det både er blevet nemmere at ryge hvor man vil, men hvad der er vigtigere for nogen er, at det også er noget billigere, idet man på en omgang e-juice(væske til el-cigaretter) har nok til at kunne ryge i flere timer. Nogen mener også, at el-cigaretter kan være sundere end almindelige cigaretter, men det diskuteres stadig heftigt og kan ikke siges med sikkerhed endnu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *