Er e-cigaretter gode som rygestop middel?

E-cigaretter er et fremragende middel til rygestop. De er nemme og praktiske og du kan have dem med overalt. Nogle steder må du endda bruge dem indenfor og du kan derfor være mere social, og undgå at skulle udenfor hver gang du får trang til at ryge. Du forbedre også din egen hygiejne og undgår den lugt, som der altid følger med tobakscigaretter.

Derudover er der også de sundhedsmæssige virkninger af et skifte fra almindelige cigaretter og til e-cigaretter. Du vil overordnet set forbedre din sundhed fordi at du ikke længere går og suger røg ned i lungerne, men derimod damp. Du undgår også at få giftige stoffer som f.eks. tjære der findes i almindelige cigaretter. Du kan med e-cigaretter også undgå nikotin helt, men det er dog også muligt at få med.

Fordi at du kan få væske med nikotin (dog ikke lovligt at sælge i Danmark), så kan du også selv bestemme mængden af nikotin som der skal være i væsken. Dette er med til at gøre det mere praktisk for dig, og netop dine rygebehov. Hvis du ikke ryger særlig meget, så vil du ikke have det store behov for nikotin. Du vil derfor kunne nøjes med en væske med lav eller næsten ingen nikotin indehold. Hvis du er daglig ryger, og har gjort det i mange år, så vil du måske have bedre virkning af et højt nikotin indhold.

Højt nikotin indhold som rygestop?

Det høje nikotin indhold kan på nogle områder være positivt. Fordi du får en hurtigt mængde nikotin, så nedsætter det lysten til at ryge. Du har derfor ikke behov for at ryge den færdig, men kan faktisk nogle gange nøjes med et enkelt hiv for at tilfredsstille din rygetrang. Så kan du trække tiden mellem dine hiv ud, og til sidst gå ned i mængde af nikotin. Hvis man gør dette trinvis i en længere periode, kan man til sidst gå uden nikotin, og derved til sidst lægge e-cigaretten helt væk.

E-cigaretten er derfor et godt alternativ til et rygestop, og er et middel som mange anbefaler og siger virker.

E-cigaretten er et godt rygemiddel fordi den er praktisk

E-cigaretten er et godt rygemiddel fordi den er så praktisk. Udover at man kan spare en masse penge, så kan man også få det næsten lige som man vil have det. Du kan selv bestemme hvor meget modstand der skal være at suge af. Der er mange forskellige modeller og derfor mange forskellige typer af udseende. Chancen for at finde en du kan lide er derfor stor.

Som tidligere nævnt man vælge mellem hvor meget nikotin man ønsker at have i. Dette er dog ikke den eneste valgmulighed i forhold til væsker. Antallet af forskellige smage er enorm, og bliver udvidet hele tiden. Det er alt fra forskellige frugter, til cola, og selvfølgelig også almindelige tobak smag. Duu kan derfor finde en smag der passer til dig, og dette er et fristende alternativ til de mange almindelige rygere.
Det er som at gå rundt med en lille vandpibe i lommen.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *