Juletid er shoppetid

Jamen klart altså… Jeg har brækket benet, og det sker selvfølgelig lige op til juleindkøbene, hvor jeg jo har en kæmpe stor familie at shoppe julegaver til. Jamen for pokker da.. Hvor uheldig har man lov at være? Nu skal jeg i gang med at købe julegaver online i stedet, og det er såmænd ikke noget problem, men jeg plejer jo at nyde juleindkøbene i byen. Det bliver så bare ikke lige i år. Og jeg ved jo også, at jeg efter nytår skal på en effektiv slankekur, for jeg sidder jo stille med den gips 🙁

Hvad skal der købes til jul?

Ønskelisten er lang som et ondt år, og jeg må jo væbne mig med den viden, at jeg skal i gang på computeren. Jeg magter ganske enkelt ikke at humpe rundt på krykker i juleræset blandt bredmåsede frostadsfruer med collagenpumpede læber og sur kropslugt. Altså på med vanten og i gang online!

Min familie ønsker sig især husholdningsting som for eksempel:

Hvordan får jeg råd til julegaver?

En mulighed er jo at tage et forbrugslån:

Forbrugslån

Det er super smart, det kan lade sig gøre, men jeg har heldigvis været forudseende og sparet op til mine julegaver i år. Det har været en proces, jeg egentlig startede i januar for at være sikker på at have penge nok til formålet.

Nu må vi se, hvor loangt jeg kommer i dag med at shoppe julegaver. Forresten: Køber du dine julegaver online?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Juletid er shoppetid, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *