Kender du Cheap Monday?

Når du klæder dig på, gælder det om at finde tøj, der passer godt til dig og fremhæver din krop på en pæn måde. Måske klæder det dig bedst med løsthængende tøj, eller måske skal du have noget, der sidder tæt på kroppen. Det er en god idé at prøve sig frem, sætte forskellige dele og farver sammen og være kreativ. Det svenske tøjfirma, Cheap Monday, har en bred kollektion med mange spændende varer, som du kan vælge imellem og tilføje til din garderobe.

Cheap Monday har et stort udvalg af jeans, der typisk er tætsiddende. De laver modeller lige fra comfort fit til supper skinny fit og alt derimellem. Så der helt sikkert et fit for dig. Deres jeans egner sig godt både til hverdags og festbrug. Sammen med en smart t-shirt kan du skabe et godt og behageligt hverdags look, der er nemt at variere. Dette look bestående af jeans og t-shirt er nemt at omdanne til et, der passer ind i en mere formelle eller festlige sammenhænge. Tag fx en skjorte eller en blazer udenover t-shirten og nu er du klar til turen i byen. Det kan være en god ide ikke at bære de samme nuancer, men derimod at skabe kontraster imellem dine tøjdele. Fx i form af et par lyse jeans og en mørk skjorte eller omvendt.

Cheap Monday har også et bredt udvalg indenfor t-shirts. De findes i neutrale og enkle farver til mere prangende og vilde farver. Cheap Mondays t-shirts har et casual look, der gør de er velegnet til hverdagsbrug. Du kan finde t-shirts med teksten ”Cheap Monday” eller det genkendelige smilende skelethoved påtrykt.

I Cheap Mondays kollektion finder du også sko, shorts, undertøj og accessories. Med det store udvalg af tøj og tilbehør, burde det være nemt for dig at finde tøj du synes om og som fremhæver dig på den rigtige måde. Så er det bare med at komme i gang med at sammensætte og afprøve forskellige farver og tøjdele. Hvis du ønsker at skabe et smart, moderne og skarpt look for dig selv, er Cheap Monday altså vejen at gå. Er du vild med Cheap Monday, så finder du et stort udvalg her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

kasper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *