Sådan forkæler du fødderne

Kender du det med at have ondt i fødderne? Det kan forplante sig op i resten af kroppen. Har dine fødder det ikke godt, påvirker det hele kroppen. Hvad kan du så gøre for at forkæle dine fødder?

Har du meget tørre fødder og hæle, der ligefrem revner eller bløder, er det ofte på grund af mangel på fugtighed. Det kan også være, du står op i mange timer, meget koldt vejr, overvægt eller dårligt fodtøj. Der kan også være sygdomme som psoriasis eller for eksempel diabetes, der bidrager til dette problem. Er der koldt, bør du altid gå i gode hjemmesko, når du er hjemme – her er de bedste hjemmesko: https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-3s1.html

Hvad kan du så gøre?

Der er heldigvis flere ting, du kan forsøge dig med.

Før du går i seng, blander du noget flydende sæbe i en balje med varmt vand. Sæt dig med fødderne i det varme vand i cirka 20 minutter. Brug en pimpsten, og skrub de døde hudceller af. Skyld fødderne med rent vand, og tør dem med et håndklæde. Kom noget fodcreme på, og tag et par bomuldssokker ovenpå, og sov med dem om natten. Følg denne opskrift dagligt, indtil dine fødder har det bedre. Du kan i stedet for fodcreme også bruge kokosolie på fødderne – og husk at tage bomuldsokker på udenpå.

Epsom salt siges også at have gode egenskaber til fødderne. Det forbedrer blodcirkulation og er godt for huden. Prøv det i et fodbad, og slut af med fodcreme.

Lider du for eksempel af kolde fødder, er det både hyggeligt og rart at gå med hjemmesko. Der findes heldigvis både hjemmesko til damer og hjemmesko til herrer.

Personligt synes jeg, at hjemmesko i lammeskind, er det varmeste og lækreste. Køber du dem i god kvalitet og for eksempel med såler, har du hjemmesko i lang tid og til mange kolde aftener. De findes både som slippers – altså uden noget om hælen – samt hvor de går helt op om anklen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)
Sådan forkæler du fødderne, 6.0 out of 6 based on 2 ratings
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *