Scene og lyd til fest

50 års jubilæum er da en mærkedag, der vil noget, og vores firmas indehavere har da også besluttet, at jubilæet skal fejres behørigt, så vi er et lille udvalg af medarbejdere, der har fået et forholdsvist rummeligt budget til vores forberedelser af jubilæumsfesten.

Helt frie hænder indenfor budgettet har vi ganske vist ikke, for ledelsen af besluttet, at festen skal holdes på vores eget domicil. Vi har ganske vist ikke et lokale, hvor vi kan være de godt 150 personer, som skal inviteres – nemlig samtlige medarbejdere med partnere – men ledelsen har peget på, at vi så kan leje et stort telt, som kan opstilles på vores parkeringsplads, som er meget stor.

Det med teltet er på plads nu, men der er mange andre detaljer, vi også skal tage højde for. Vores direktør har nævnt, at han vil indlede aftenen med en lille gennemgang af firmaets historie og økonomiske udvikling, så vi skal have fat i noget AV udstyr, han kan bruge til det formål.

Men det er nu den mindste del af det, for vi har i udvalget fundet ud af, at vi skal have noget underholdning efter festmiddagen, og der er plads i budgettet til at hyre en temmelig kendt stand up komiker, som vi også har aftalen på plads med. Derfor skal vi finde et firma, der tager sig af sceneudlejning, for vi har ikke selv en scene, der kan sættes op i teltet. Og i øvrigt vil det jo også være en fordel med en scene til det orkester, der skal spille til dansen senere på aftenen.

En af mine kolleger i udvalget vidste, hvor man kan leje en mobilscene, og den aftale er også på plads nu, og udlejeren kommer selv med mandskab til at sætte scenen op og dagen efter pille den ned igen, så det behøver vi heller ikke bekymre os om.

Lige nu søger vi med lys og lygte efter et band eller lille orkester, der er passende til lejligheden, og det har vist sig, at vi måske er lidt sent ude, for de gode af dem er tilsyneladende booket i lang tid i forvejen, men det skal nu nok lykkes.

Et orkester har jo selv det nødvendige udstyr med, men den stand up komiker, vi har aftale med, har betinget sig, at det tekniske udstyr stilles til rådighed af os, så vi skal også leje lydanlæg til det brug, og her skal vi ikke være for fedtede, for der er ikke noget mere irriterende for dem, der sidder længst væk fra scenen, hvis de ikke kan høre, hvad der bliver sagt.

Det firma, der udlejer det store telt til os, sørger også for belysning i selve teltet, men vi er også nødt til at leje noget lysudstyr i forbindelse med scenen, for når der er optræden af enten komikeren eller et orkester, giver det nu den bedste stemning, at man kan se dem, der underholder. Og den del af belysningen kan firmaet, som har udlejet teltet til os, ikke tage sig af.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *