Sommergarderobe

Det har altid været en udfordring for mig at shoppe tøj, da jeg har svært ved at finde noget i den helt rigtige stil, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Det er der dog blevet ændret på, efter jeg fik øje på ASOS, som er blevet mit nye yndlingssted at købe tøj. Læs med her og hør om, hvordan jeg fik råd til alt mit sommertøj.

Når foråret kommer, og temperaturerne stiger, begynder jeg altid at forberede mig på sommeren. Jeg skal have styr på mine havemøbler, der skal være ryddet op, så jeg kan holde sammenkomster, og så er der tøjet, som er det allervigtigste for mig. Der er nemlig ikke noget, som kan gøre mig i dårligere humør, end hvis jeg ikke har styr på min sommergarderobe. Omvendt er det noget af det bedste, jeg ved, når jeg åbner mit skab, og der er fyldt med lækkert tøj, som passer til enhver anledning.

Jeg vil fortælle om, hvordan jeg fik styr på dette års sommertøj til rigtig fornuftige priser. Det skete nemlig, fordi jeg besøgte ASOS, som havde et enormt udvalg af herretøj til enhver smag. Jeg var imponeret over, hvor meget man kunne få for pengene, og der var derfor ikke meget tvivl om, at det var her, jeg ville handle, så jeg kunne få fyldt mest muligt op med lækkert tøj. Jeg brugte en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten, og det gav mig yderligere procenter, hvilket jeg vil komme ind på senere.

Masser af sommerlige t-shirts

Jeg vil starte fra toppen, for her er det virkelig vigtigt for mig, at jeg føler mig godt tilpas. Jeg stiller nogle simple men vigtige krav til mine t-shirts, og det indebærer blandt andet, at de skal sidde pænt på kroppen. Jeg gider ikke gå i tøj, som ikke fremhæver min kropsform, og derfor var jeg positivt overrasket over, at ASOS havde så mange t-shirts – og overdele generelt – som tilpasses kropsformen, så man fx udnytter, at man er veltrænet.

Derudover er det også vigtigt, at mine t-shirts er simple og ensfarvede. Jeg vil gerne skille mig ud, men det kan jeg gøre på så mange andre måder, og mine t-shirts skal derfor kunne passe til stort set alt. Heldigvis var ASOS her den helt rigtige side, da jeg kunne finde utallige modeller i enkle farver, som giver et klassisk look. Der var desuden god mulighed for at få pakkeløsninger, så jeg blot kunne finde de få modeller, som passede mig bedst, og så bestille mange af dem.

Jeg endte da også ud med en hel lille bunke af t-shirts fra ASOS, og her blev der brugt en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten. Jeg fik således 10-15 procent rabat på alle mine t-shirts samlet set. Det blev derfor en rigtig fornuftig handel.

Shorts

Jeg er egentlig ikke særlig kræsen, når det kommer til shorts, men det er vigtigt for mig, at de sidder pænt på mig, så de ikke poser og hænger for meget. Derudover vil jeg selvfølgelig ikke betale ret meget for dem, da det ikke er den vigtigste beklædningsgenstand for mig. På den front var jeg kommet til det helt rigtige sted med ASOS, for her fandt jeg et stort udvalg af shorts til virkelig små penge. Der var både mulighed for modeller, som havde et meget alternativt look, og så kunne jeg selvfølgelig vælge de helt klassiske udgaver. Jeg fandt to par shorts, som bestemt ikke skiller sig ud fra mængden, men det var heller ikke meningen med købene. Priserne på dem var rigtig gode, og jeg vil derfor råde til at købe dem her.

Sneakers

Her taler jeg blandt andet om sko, hvor sneakers er mit klart foretrukne fodtøj. Sneakers er sommer for mig, og hos ASOS var udvalget heldigvis også stort i denne kategori. Der var tale om mange enkle sko til små penge, som passer til det meste tøj, og jeg kunne derfor købe lidt flere par, som jeg kan skifte mellem til forskellige anledninger.

Generelt var det en god oplevelse at shoppe tøj hos ASOS. Jeg blev mødt af en fungerende webshop, og jeg kunne bruge en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten, som gav mig endnu bedre priser på mine køb.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *