Tøj til et krydstogt?

Jubiii – jeg skal på mit første cruise. Jeg skal af sted med en veninde. Vi flyver til Fort Lauderdale og skal med Royal Caribbean til Jamaica og Haiti. Når vi kommer tilbage til Fort Lauderdale, skal vi tilbringe en uges tid i Fort Lauderdale og Miami området. Når vi er i Miami, skal jeg bestemt ud for at shoppe modetøj!!  Måske også en tur til Key West, så det bliver skøøøønt!!

Nu har jeg aldrig været på et cruise før, så jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg skal medbringe, og hvad kravene er til påklædning. Heldigvis kan jeg google mig frem til, hvad folk normalt medbringer, så her er, hvad jeg kom frem til. Har du gode råd til, hvad jeg ellers skal medbringe, hører jeg gerne.

Shopping til et cruise

Et cruise er jo et godt påskud for at tage ud at shoppe, så jeg har været ud for at få et par lækre lette damestøvler og forskellige kjoler, tunika og toppe. Jeg medbringer også bukser og jeans og forskellige sko og sandaler – købt her: https://butikrikke.dk/sko-og-stoevler

Her er de gode pakketips til cruises, jeg fandt:

 

 • Korte shorts kan bruges på pool dækket eller i fitness centret. Du kan også bære dem til frokost.
 • Bikini – og husk endelig også coverups.
 • Om dagen har du brug for shorts, bukser, jeans, solkjoler etc.
 • Om aftnen er der forskellige dress codes – casual – informal – resort casual og formal. Der leveres en liste over, hvilke aftener der er hvad fra cruiseselskabet. Her skal der alt fra mere søde afslappede kjoler til cocktailkjoler. Slacks med en sød top kan også være OK til resort causual.
 • Klæd dig i lag. Det kan være en let sweater og en let jakke. Så har du noget til en kølig aften eller en stormblæst aften på dækket.
 • Hav også en hat med til at beskytte dig mod solen. Det kan være en cap eller en solhat eller måske et tørklæde.
 • Prøv ikke at pakke for mange sko. St dine sæt sammen, så du kan bruge de samme sko flere gange. Du kan have gummisko, du både kan bruge i fitness centret, og når du er på sightseeing. Måske har du også sandaler, du både kan bruge ved poolen og til en mere afslappet middag. Sørg for, at dine pæne sko til formal wear om aftnen passer til alle de kjoler, du medbringer.
 • En lille rygsæk eller en crossbody-taske er meget praktisk at have med til ture.
 • Medbring læsestof – det kan være en bog eller måske din iPad, hvor du læser bøger. Husk WiFi-pakker kan være dyrt om bord. Tjek med cruiseselskabet inden afrejse.
 • Herudover er der toiletsager. Der er som oftest både shampoo og konditioner og bodylotion, men jeg foretrækker nu at medbringe mine egne produkter. Husk også masser af sollotion.
 • Medicin du tager.

Til foråret skal jeg ubetinget til Samsø og besøge min absolutte favoritbutik med mode til kvinder:

Butik Rikke

Besservej 1
8305 Samsø

Tlf. 86590621

Hvis du spekulerer over, hvordan jeg fandt frem til Butik Rikke: Jeg fandt hende på nettet, og det gjorde jeg, fordi hun har sørget for at have styr på sin søgemaskineoptimering – og det var jo heldigt for både hende og jeg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Tøj til et krydstogt?, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *