Minimalt udvalg er ofte en god ting

Det kan være noget af en opgave at få opdateret garderoben med smart modetøj – særligt hvis man ikke interesserer sig synderligt meget for det. Vi bliver hele tiden bombarderet med nye ting, der eftersigende skulle være moderne (og som vi ikke kan leve uden, åbenbart) – så jeg forstår godt, hvis du er snotforvirret. Det kan jeg også selv blive.

Men det er en udbredt myte, at din garderobe skal indeholde 100 forskellige tøjstykker for at være moderne; for du kan sagtens være pænt klædt på til dagligt med få midler. I dette blogindlæg runder jeg hvordan min tilgang til en pæn garderobe er, og du får forhåbentligt en ide om, hvor lidt det kræver at være pænt klædt på.

Hold dig til de sikre ting

Hvis du gerne vil være pæn i tøjet hver dag – men ikke vil bruge en formue og en masse tid på det – så gør du bedst i, at holde dig til de ting, som vi ved der virker. Inden for herremoden vil det typisk være;

  • Denim jeans
  • Ensfarvede skjorter
  • Hvide t-shirts

Mere behøver du faktisk ikke; og du behøver ikke mere end 2-3 stykker af hver ting. Det er mere end rigeligt til at skabe et varieret og moderne look. Det skader naturligvis ikke med et LIDT bredere udvalg; men du kommer langt med ovenstående.

Dernæst så kan det være en super god ide, at købe flere varianter af den samme model. Hvis du har fundet dig en smart skjorte – eller et par velsiddende denim jeans – fra et tøjmærke, der bare passer dig, så udnyt det! Køb gerne samme model i flere forskellige farver, så du har noget at vælge imellem. Du behøver ikke klæde dig i mange forskellige modeller; særligt ikke hvis du har fundet én, der bare sidder perfekt.

Har du nogle gode tips til at variere klædeskabet med få midler, så hører jeg gerne fra dig. Jeg synes vi modemænd skal hjælpe hinanden, så vi alle kan se moderne, pæne og velklædte ud til dagligt. Skriv derfor gerne om dine erfaringer i kommentarerne!

Disclaimer

kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *