Flådestyring med GPS-tracking er godt for miljøet – og pengepungen

Med en GPS-tracker monteret på dine køretøjer er der både en økonomiskbesparelse at hente, lige såvel som det er en besparelse af miljøet. Ved at anvende flådestyring og GPS-trackere undgår du spild af brændstof på lange unødvendige omveje – ligesom CO2-udslip og brændstofs forbruget minimeres. Ydermere giver flådestyring dig overblikket over samtlige af dine medarbejdere på vejene, og om medarbejderne benytter erhvervsbilerne i private sammenhænge. Samtidig er der i de fleste flådestyringssystemer adgangskontrol, hvilket forebygger tyveri af dine køretøjer, såvel som sikkerheden i din virksomhed forbedres.

Flådestyring har længe været anvendt i erhvervslivet og kæmpede i starten med beskyldninger om, at det var et overvågningssystem af medarbejdere. Beskyldninger som, i takt med flådestyrings mange fordele, for længst er blevet nedbrudt. For det handler ikke om, at anskaffe sig flådestyring, fordi man er nervøs for, om sine medarbejdere nu også passer sit arbejde. Det handler altså ikke om GPS overvågning af sine medarbejdere, men om at effektivisere de daglige arbejdsopgaver på en nem og overskuelig måde, således det både gavner virksomheden internt samt eksternt – og ikke mindst kunderne.

Flådestyring skaber kortere kommunikationsveje mellem kontoret og landevejen

Flådestyring af din virksomheds køretøjer er særdeles fordelagtig i forhold til at effektivisere kommunikationsvejene mellem dem på kontoret og dem på landevejene. Her giver flådestyringen og de medfølgende GPS-trackere dig det komplette overblik over din flåde, såvel som den gør dig i stand til at reagere hurtigt og effektivt, hvis der skulle opstå komplikationer eller ændringer i kørselsplanen og andre daglige arbejdsopgaver. Med flådestyringssystemet vil den daglige kommunikation forbedres, og små uforudsete problemer såvel som de større, vil kunne forhindres eller løses direkte fra kontoret.

Flådestyring fordi flyttebiler flytter sig

Med flådestyringssystemet får du nemt og hurtigt det fulde overblik, hvad enten dine køretøjer holder stille eller er på farten. Eksempelvis vil et flyttefirma kunne holde styr på, hvor lang tid deres medarbejdere er ude ved en bestemt kunde, og hvornår de kører igen. Eller et vagtselskab vil hurtigt vil kunne lokalisere det køretøj, der befinder sig nærmest alarmstedet. GPS-sporing via flådestyring giver dig derfor en mulighed for at effektivisere de daglige gøremål og samtidig sørge for, at dine køretøjer er fremme ved kunden hurtigst muligt.

GPS-trackerne kan også oplyse dig om, hvorvidt dine medarbejdere kører for hurtigt, for langsomt, og om de overholder aftalerne til tiden. Således giver implementeringen af flådestyringssystemet en forbedret kundeservice samtidig med, at du sørger for, at din virksomhed og dine medarbejdere overholder færdselsregler og signalerer en virksomhed bestående af gode bilister.

Flådestyring giver fleksibilitet på farten

Det er muligt at monitorere din flåde – også hvis du selv er farten. Der er i dag udviklet apps til både Iphone og Android, som gør, at du får det totale overblik over din flåde på enten din computer, mobil eller tablet. Det er muligvis ikke alle dine køretøjer, der kommer lige vidt omkring eller har de samme arbejdsopgaver. Det er derfor muligt at indstille dine GPS-trackere således, at de passer til hvert enkelt køretøj. Hvad enten du har få køretøjer på landevejene eller mange, har du altid mulighed for at indstille dine GPS-trackere efter dine behov og ønsker. Dermed får du det fulde overblik, uanset hvor du befinder dig i verden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

kasper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *